Om webbplatsen

HelsingeVattens webbplats är en av kanalerna som används för att ge information till medborgare och andra besökare.

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Vår tillgänglighetsredogörelse beskriver hur helsingevatten.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Navigering

Alla webbplatser har olika struktur och navigering och det är svårt att hitta en struktur som passar alla. Vår målsättning med den här navigeringen är att du ska tycka att den är bra och enkel. Om du inte hittar det du söker, kontakta oss gärna med dina synpunkter.  

I högermenyn och i toppmenyn finns den största delen av navigeringen. Toppmenyn är den samma på alla sidor. I högermenyn finns huvudgrupper och under dessa finner du relaterad information och länkar. Strax under toppmenyn hittar du en länkstig som visar vilka länkar du har klickat på och vilken sida du befinner dig på. Genom att klicka i länkstigen kan du gå tillbaka i strukturen.

Webbplatskarta och sökfunktion

Andra sätt att hitta till rätt sida är att klicka sig vidare genom en översikt  eller att söka i sökrutan som finns högst upp på alla sidor.

Rekommenderade webbläsare

Vi rekommenderar generellt att du använder nyare programvara för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt.

PDF-dokument

Ett flertal dokument är i formatet PDF (Portable Document Format) till vilken du behöver ha Adobe Acrobat Reader installerad på din dator. Version 5.0 eller nyare rekommenderas - många problem med att öppna eller skriva ut PDF-filer beror på att gamla versioner används.

Om innehållet

Det kan inte uteslutas att felaktiga uppgifter kan förekomma på webbplatsen pga tekniska fel eller andra omständigheter. Skiljer sig webbversionen från originaltexten är det alltid den senare som gäller.

Bilder

Det är inte tillåtet att ta bilder från dessa sidor och använda i andra sammanhang. Kontakta Helsinge Vatten AB vid önskemål om användning av bilder.

Externa webbplatser

Symbolen markerar en extern länk. Genom att klicka på en sådan länk lämnar du Helsinge Vattens webbplats.

Felanmälan & synpunkter

Vi är tacksamma om du rapporterar eventuella fel som du stöter på. Lämna gärna även övriga synpunkter på webbplatsen. Vid felanmälan, ange vilken sida eller länk som inte fungerade så kan vi snabbare åtgärda felet.

info@helsingevatten.se

Senast uppdaterad