HelsingeVatten söker mättekniker

Helsinge Vatten AB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. Bolagets huvudsakliga uppgift är att sköta drift och underhåll av de kommunala vatten- och avloppsreningsverken samt ledningsnätet. Helsinge Vatten AB har funnits sedan 2009 och har idag ca 40 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en mättekniker eller motsvarande inom VA till vår planering- och utredningsenhet. I tjänsten ingår inmätning, utsättning och dokumentation av pågående ledningsnätsarbeten inom vatten och avlopp.

Du behöver kunna planera och utföra arbetsuppgifterna självständigt och i nära samarbete med driftschefer och rörnätstekniker inom företagets enheter för ledningsnät.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området. Kunskap och erfarenhet av Geosecma for ArcGIS är meriterande.

En förutsättning är att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort.

Som mättekniker strukturerar du själv din arbetsdag. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är lösningsorienterad, noggrann, ansvarstagande och resultatinriktad.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 maj 2022 via e-post info@helsingevatten.se

Kontaktperson: Åke Holm, enhetschef planering och utredning, 0271-574 51, ake.holm@helsingevatten.se

Fackliga företrädare:

Vision: Magnus Orgård, 070-327 00 12, magnus.orgard@helsingevatten.se

Senast uppdaterad


Fler lediga jobb