HelsingeVattens logotyp
Barn som hoppar i vattenpöl

Skolsajter

Stockholm Vattens skolsajt

Stockholm Vattens skolsajtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns det många spännande saker att upptäcka. Bland annat kan du hitta hjälp i Lärarrummet hur man kan använda skolsajten i undervisningen.

Du kan få svar på vanliga frågor som hur vattnet kommer till kranen, och hur det smutsiga vattnet blir rent. Det finns även en sida som heter spela, lek och lär. Det nyaste spelet heter bajsbasket.

Professor Vatten och grodan Aqua

Uppsala Vattencentrum har en sajt om Professor Vatten och grodan Aqualänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan man bland annat lära sig mer om vattnet och det som finns i vattnet.

   

Sveriges 16 miljökvalitetsmål


Miljömålsportalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är Miljömålsrådets webbplats som ger alla intresserade information om Sveriges 16 miljökvalitetsmål och arbetet för att nå dem.

Miljömålen beskriver den kvalitet och det tillstånd för Sveriges miljö, natur- och kulturresurser som är miljömässigt hållbara på lång sikt.

Gryaab´s sida för skolklasser


Gryaab´s sida för skolklasserlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du bland annat spela spel, läsa fakta och se film.

Visste du t ex att när jorden skapades för nästan fem miljarder år sedan fanns vattnet i jordens inre?

Genvägar
Rapportera mätaravläsning
Blanketter
Fastighetsägare
Felanmälan
Pågående arbeten och projekt

Helsinge Vatten AB

Bornvägen 2 B - 822 30 Alfta
Tfn: 0271-574 50
E-post:info@helsingevatten.se